Compromís Ontinyent, demana a la Generalitat Valenciana que pague els diners que deu als menjadors de les escoles públiques de la nostra ciutat.

Pepe pla: “hi ha centres escolars en la nostra ciutat que encara no han cobrat res referent a les despeses de funcionament dels menjadors”

Segons el regidor d’educació de l’ajuntament d’Ontinyent, de Coalició Compromís, Pepe Pla: “per culpa del PP, de gastar els nostres diners en el que no toca, els col·legis de la nostra ciutat han d’assumir el deute del menjador que hauria d’estar pagant la Generalitat i, podria arribar el moment que no es puga donar el servei i fer pagar als pares pel mateix.”

Des de Coalició Compromís, estan preocupats pel que puga ocórrer amb els alumnes d’Ontinyent, i després de posar-se en contacte amb alguns centres, hem conegut la situació actual, la Generalitat no paga des d’octubre del curs passat les beques de menjador i, els centres estan assumint les despeses amb els diners dels alumnes que no estan becats i els pocs diners dels que disposen, ja que la Generalitat també va en retard amb les subvencions que ha de donar als col·legis per al seu correcte funcionament. Això suposa un esforç pressupostari que fan els equips directius dels col·legis ajustant les despeses en altres necessitats funcionals del centre, que lògicament, es veuen ressentides.

Davant aquesta situació, Pla ha fet saber que el seu grup polític demanarà a la Generalitat saber quina és la quantitat que deu als col·legis d’Ontinyent i que requerisca el pagament del deute: “volem saber quants diners es deuen als col·legis de la nostra ciutat i què passarà quan les empreses es cansen de treballar de bades per no poder assumir el deute de la Generalitat, es quedaran els nostres fills sense menjar?”

Per altra banda, cal recordar que tampoc s’han pagat les beques individuals, de menjadors, de llibres o de transport per al present curs 2012-2013, la qual cosa dificulta més encara la situació a les famílies.