Ontinyent lliura els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”

S’ha reconegut el treball per la igualtat de Rosa Conca, Beatriz Vañó, Isabel Rovira i el grup de dones impulsores de la cursa Sant Silvestre

Divendres es van lliurar a la Sala Gomis d’Ontinyent els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”, dins els actes commemoratius al voltant del 8 de març organitzats per la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Enhorabona a totes: Rosa Conca, de l’àmbit associatiu; la matrona Beatriz Vañó, de l’àmbit sanitari; Isabel Rovira de l’àmbit empresarial; i a l’àmbit esportiu a les impulsores de la Cursa de Sant Silvestre a Ontinyent, Alicia Llopis, Carmen Coll, Inma Quiles, Mari Carmen Seguí, Joaquina Asensio, Tere Vicedo, Cecilia Calabuig i Fina Mullor, a títol pòstum.

De manera prèvia al lliurament dels premis es va comptar amb la conferència “La construcció sociocultural de la realitat. El gènere o l’amor romàntic des d’una perspectiva feminista queer” a càrrec de l’experta en comunicació i gènere Coral Herrera. A continuació es procedia a lliurar els guardons a les homenatjades i, finalment, tenia lloc un vi honorífic.

La portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, va participar a l’acte juntament amb altres representats del consistori i va voler donar “l’enhorabona a totes les guardonades i també l’enhorabona a Neus, Delia de Liart i Paula García per l’organització de tots els actes que commemoren el 8 de març a Ontinyent.”

Arxivat en: Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *