L’Ajuntament d’Ontinyent insta Camps a abandonar el Consell Jurídic a proposta de Compromís

El ple del passat dijous va aprovar la moció de Compromís amb el suport del PSPV, EUPV i Ciutadans, i amb l’abstenció del PP

La portaveu de Compromís per Ontinyent va preguntar directament als companys de corporació del Partit Popular de la nostra ciutat “Els continua representant el senyor Camps? Estan disposats a demanar als culpables dels casos de corrupció del seu partit que tornen els diners que ens han robat a tots els valencians, inclosos vostés?”

Urenya: “Amb aquesta moció volem instar el Senyor Francisco Camps Ortiz a renunciar com a membre del Consell Jurídic Consultiu”. Entre els acords als quals la portaveu local de la formació valencianista ha demanat el vot favorable de la corporació local estan: en un primer termini “instar les Corts a millorar la Llei de l’Estatut d’Expresidents per tal de regular els mecanismes de retirada de la condició d’expresident i tot el que comporta” i també “donar suport a les Corts en totes les mesures que tinguen per objectiu recuperar per als valencians i valencianes els diners desviats en casos de corrupció”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *