Compromís organitza un debat a Ontinyent amb Ferran Puchades, secretari autonòmic de Justícia

Compromís per Ontinyent continua amb del cicle “Debats amb Compromís” aquesta amb la participació de Ferran Puchades, secretari autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana.

En paraules de la portaveu i regidora de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, des del nostre col·lectiu “ens hem compromès des de sempre a fer de pont entre els càrrecs que té la nostra coalició a totes les institucions i la ciutadania ontinyentina. Amb eixa mentalitat vam encetar el cicle #DebatsAmbCompromís, amb l’objectiu d’acostar els nostres càrrecs a la nostra ciutat i posar-los a disposició de la ciutadania perquè els faça arribar de manera directa les preocupacions, dubtes i propostes.”

Per a la portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Sílvia Urenya, “aquest nou debat amb el secretari autonòmic Ferran Puchades al Restaurant La Tardor serà un acte interessant per la quantitat de temàtiques que es tractaran com per exemple l’ampliació dels jutjats d’Ontinyent, la memòria històrica, les clàusules bancàries abusives, o la nova Llei de la Funció Pública Valenciana”. A més “sempre és una bona notícia que un alt càrrec del govern valencià visite la nostra ciutat i puga conèixer de primera mà les inquietuds dels ontinyentins i ontinyentines.”

L’acte tindrà lloc a La Tardor, al barri del Llombo, el proper divendres 2 de març a les 19.30 de la vesprada.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *