L’Ecoparc mòbil del COR que permet acumular bonificacions en la taxa del fem arriba a Ontinyent

L’arribada del nou servei del Consorci de Residus ha vingut amb polèmica degut al titular fake news de l’Ajuntament d’Ontinyent

El Consorci de Residus (COR) ha posat en marxa un nou servei de reciclat que portarà un Ecoparc mòbil a tots els barris de la ciutat, i que permet acumular bonificacions en la taxa de fem.

Els veïns i veïnes podran anar al “Ecomòbil”, una plataforma itinerant de 7’5 x 3’5 metres, en la qual podran dipositar qualsevol tipus de residu, tal com ja es fa l’Ecoparc, com són les llandes, aparells electrònics, teixits, oli de cuina, piles o enderrocs. Peris explicava que en horari de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00 hores, tothom podrà anar de dimarts a divendres al “Ecomòbil” i reciclar “tot igual que a l’Ecoparc fix”.

Així els dimarts el dispositiu estarà a l’estacionament del carrer del Camí Vell de l’Estació (Llombo); dimecres al c/Pintor Segrelles, darrere del CEIP Carmelo Ripoll (Sant Josep); dijous al cantó de la plaça de la Concepció amb Músic Vert (Sant Josep i Poble Nou); i divendres a l’estacionament enfront de l’IES Pou Clar a l’avinguda Vicent Gironés (Sant Rafael).

Els residus dipositats al “Ecomòbil” tindran el mateix tractament i garanties de reciclatge que en un Ecoparc fix. Quant la plataforma mòbil es trobe plena, una persona encarregada de la plataforma donarà un avís i un camió acudirà per a buidar de tal manera que mai es trobarà col·lapsat el servei.

Arxivat en: Medi Ambient i Territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *