Podria ser una innocentada, però al ple del passat dijous 28 de desembre el govern socialista d’Ontinyent va incloure per urgència a l’ordre del dia i sense passar per comissió un punt per aprovar el lloguer amb un preu de 100.000 euros per a 10 anys d’un solar proper a l’Avinguda del Tèxtil perquè aquest s’utilitze per a aparcament d’uns 40 vehicles (els representants del PSOE s’atreveixen a augmentar aquesta xifra fins les 60 places contradient els informes municipals).

Els nostres regidors, a l’igual que la resta de l’oposició, va rebre la documentació hores abans del plenari, dificultant la correcta fiscalització d’aquesta mesura que no va rebre el suport de cap partit a banda dels regidors de govern. I, a més, l’Ajuntament d’Ontinyent es va atrevir, una vegada més, a anunciar en premsa aquesta mesura abans d’haver-se aprovat al plenari.

Moltes incògnites i injust precedent el què planteja aquesta iniciativa, ja que són molts els propietaris de solars a la nostra ciutat que cedeixen els seus terrenys per a aparcament només a canvi de l’exempció de l’IBI.

Amb decisions com aquesta després de la gran inversió que ha vingut de la Conselleria d’Economia per modernitzar els polígons de la nostra ciutat i vist les queixes de molts empresaris pel disseny de les remodelacions dels viaris dels polígons, es posa de manifest que el govern socialista ha improvisat en la gestió d’aquestes ajudes del govern del Botànic.