La formació valencianista remarca la voluntat de col·laborar amb el govern perquè el 600 aniversari siga un èxit

Compromís per Ontinyent ha realitzat una pregunta al govern municipal del PSOE, referent a la creació de la comissió de commemoració del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent que el socialista Jorge Rodríguez va prometre a la campanya electoral del 2015. Una comissió de treball que, segons Rodríguez, havia de començar a treballar el mateix any 2015 fins el 2018, en què es commemora el sisè centenari de la Fira ontinyentina, originària de l’any 1418 per privilegi reial d’Alfons el Magnànim.

Des de Compromís per Ontinyent, la seua portaveu a l’Ajuntament, Sílvia Urenya, afirmava “la voluntat sincera de col·laborar amb el govern municipal per tal d’organitzar una efemèride tan important per a la nostra Fira, un element essencial d’atracció de visitants i generació d’activitat econòmica en l’hivern ontinyentí”. És per això que la portaveu valencianista demanava a l’alcalde l’impuls d’aquesta comissió de treball, “de la qual encara no tenim notícies i ens agradaria formar-ne part activa, amb l’objectiu de treballar colze amb colze per aconseguir que siga un gran esdeveniment digne d’Ontinyent i capaç d’estimular la seua projecció de cara a l’exterior”.

Per últim, Urenya remarcava la necessitat d’acomplir els compromisos amb la ciutadania, ja que eixa és la base d’una acció política neta i transparent que tinga com a prioritat els interessos de les persones, més enllà dels titulars.