Sílvia Urenya anima a la ciutadania a votar en #OntinyentParticipa

La portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, ha manifestat aquest matí quan ha exercit el seu dret a vot dins del procés #OntinyentParticipa junt amb els representats dels distints grups polítics amb representació a l’Ajuntament d’Ontinyent que “des de Compromís sempre hem dit que estem molt orgullosos del programa #OntinyentParticipa que en el seu moment, en 2014, va ser pioner en el conjunt del País Valencià.”

Urenya incidia en què “a nosaltres ens agrada molt destacar que #OntinyentParticipa té una doble missió, per una banda donar a la ciutadania veu i vot per decidir on s’inverteixen els 500.000 euros pressupostats en aquesta edició i que esperem que l’any que ve en siguen més, i per altra banda conscienciar a la ciutadania de la importància que té que s’impliquen en el dia a dia polític”.

En eixe sentit afegia que “igual que algunes persones ens tiren encara als polítics que només se’n recordem de la ciutadania per a eleccions , cosa que no compartim perquè, de fet, estem ací dia a dia amb les portes obertes, els polítics també hem de conscienciar a la ciutadania que no només ha de parlar en eleccions sinó que ha de tindre veu, s’ha d’involucrar i aquesta és una molt bona ocasió.”

Així, la portaveu de la coalició valencianista animava “a participar en les votacions dels projectes prioritaris telemàticament o als llocs habilitats” incidint en què des de Compromís “farem el possible perquè per a la propera edició s’introduïsquen canvis per millorar entre tots i totes el procés.”

Finalment Sílvia Urenya ha volgut “agrair a totes les persones que han fet propostes així com també animar a les que no ho han fet a que en la propera edició s’animen a fer-les.”

Cal recordar que les propostes finalistes, seleccionats pel Consell de Ciutat, són el projecte per adequar l’accessibilitat per a vianants entre l’IES l’Estació i el cementeri; la creació d’un espai definitiu per realitzar concerts; la reurbanització i ampliació de voreres del carrer José Simó Marín; la rehabilitació i millora de la Glorieta; l’ampliació del número de carrils bici i vies de vianants de la ciutat; la reurbanització del carrer Sant Antoni per a donar prioritat als vianants; una nova zona de jocs i pistes al Parc de Sant Rafel; realitzar una fase de restauració del Pont Vell; millores als parcs infantils; i actuacions de consolidació i rehabilitació de la Casa Maians.

Els veïns i veïnes d’Ontinyent, majors de 16 anys, poden votar telemàticament les 3 propostes que consideren més prioritàries per a la ciutat fins al 27 d’octubre a través de la pàgina www.ontinyentparticipa.com. A més, es podrà votar de forma presencial al Teatre Echegaray, al Centre Cívic del Llombo, a la EPA Sant Carles, a l’Agència de Lectura de Sant Rafel, a la Biblioteca de Sant Josep o a l’Ajuntament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *