Pepe Pla acusa al regidor d’Esports Óscar Borrell de mentir amb la pista d’atletisme

Pepe Pla acusa el regidor Borrell de «mentir» amb la pista d’atletisme d’Ontinyent

Vicent Gandia Ontinyent 27.09.2017 | 23:54

La pista d’atletisme d’Ontinyent ha suscitat opinions crítiques sobre la tipologia de l’obra, més àdhuc amb les paraules del regidor d’Esports, Óscar Borrell en la notícia que Levante-EMV va publicar divendres passat. L’edil va ser crític amb Pepe Pla, el seu antecessor en el càrrec, qui ha respost Borrell. El principal focus d’atac de l’edil a Pla es va centrar en la decisió de posar la gespa sobre la zona de calfament procedent de la pista de pàdel. Un treball irregular reconegut per Pla, que explica que «no sabíem el resultat. Van ser 10 metres quadrats en una zona de molt mal estat i ho duem a terme sense preparació del terreny. Així i tot, sempre es va actuar amb limitació de diners, no com passa hui. A pesar d’açò, quan vam veure el resultat i els suggeriments dels usuaris, llevem la gespa i sol·licitem una oferta per a una nova instal·lació, la qual resultava massa cara per a les possibilitats d’aquells temps, encara que ara haguera sigut econòmica i una rematada perfecta per a la pista», detalla.

Per a l’exregidor de Compromís el principal problema és el cost de la pista, 400.000 euros, així com els complements que queden fora del projecte. «Borrell presenta el projecte d’una pista de 600.000 euros, una mini graderia, uns servicis mínims i vestuaris per als usuaris, i un magatzem per a guardar els aparells d’entrenament. Durant el trajecte se li han perdut 200.000 euros que han anat a una altra instal·lació no programada, però amb la qual pareix que Borrell es va comprometre. Serà que li haurà vist major rendibilitat política perquè sinó costa entendre-ho» arremet. Finalment, l’anterior regidor d’Esports lamenta que «una proposta de millora li l’haja pres com un atac, i més mentint i desqualificant a l’emissor», conclou Pepe Pla.

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *