Tant el govern de la Diputació de València com el de la Generalitat Valenciana, on cogovernem Compromís i PSOE, estan més que demostrant que es pot treballar de manera objectiva, i que s’inverteix on fa falta, independentment del color polític municipal. I per això, des de Compromís per Ontinyent fem una valoració molt positiva de les inversions de la Generalitat i la Diputació a Ontinyent durant aquest dos anys.

En 2 anys, amb els #GovernsAmbCompromís han arribat a Ontinyent ajudes i inversions com:

  • Els 2M d’€ de deute que l’anterior govern de la Generalitat tenia amb la nostra ciutat
  • 1’1 M d’€ per a la millora dels polígons industrials
  • Programes com Avalem Joves amb el SERVEF, a través del qual vora 30 joves tindran una primera feina
  • La residència de discapacitats serà prompte una realitat
  • Xarxa Llibres, noves beques, el C1 d’anglés a l’aulari de l’EOI, tres noves aules de dos anys i ajudes per millorar les escoles d’Ontinyent
  • Rehabilitació del segon refugi antiaeri, el de Tortosa i Delgado
  • I moltes més actuacions de renovació urbana amb plans de Diputació i Conselleria, i projectes en licitació com el nou hospital i la rotonda del Llombo

En paraules de la nostra portaveu Sílvia Urenya: “És un orgull veure com governs formats per diferents formacions polítiques seuen a taula per a consensuar quina és la millor decisió pel bé comú i quina n’és la prioritat: les persones. Són governs que funcionen, i per això, arriben a Ontinyent totes les inversions i ajudes que arriben.”

“No compartim moltes de les formes de treballar d’aquest equip de govern municipal socialista, però compartim gran part del fons i, per això, l’equip de govern no trobarà en nosaltres un adversari. Farem les crítiques que calguen, però serem aliats per treballar conjuntament per Ontinyent.”