Gala de l’esport 2017: emocionant i molt encoratjadora | Sílvia Urenya

De menuda, i no tant menuda, feia molt esport (bàsquet, natació, gimnàstica rítmica i ballet) i sé molt bé la importància dels valors que l’esport aporta en l’educació quan som menuts. La disciplina de l’esport i la germanor que es crea quan ets part d’un equip, perduren tota la vida i marquen qui som. Totalment d’acord amb Mariate, conductora de l’acte junt amb Alfonso: esport i educació han d’anar de la mà!

Avui ha estat un acte dedicat a les campiones invisibles. Admirable tasca i injust reconeixement de la societat. Avui Ontinyent ha començat a visualitzar la tasca de totes aquestes campiones. Espere que siga l’inici d’un llarg camí.

Aquesta setmana he fet algunes crítiques a l’equip de govern en aspectes amb què no estic d’acord com a portaveu de Compromís. Des que vaig prometre el càrrec, em vaig comprometre a fer una oposició crítica i constructiva.

Per això, igual que faig crítiques negatives quan així ho considere, avui vull agrair al regidor d’esports, Oscar Borrell, aquesta gala dedicada a les dones en l’esport. Em sembla fantàstic que avui s’haja reconegut la trajectòria esportiva de tantes ontinyentines que han aportat tantíssim a l’esport i a Ontinyent. Espere que siga només l’inici, com he dit abans. I espere que el suport a l’esport base també vaja a més.

També vull mostrar el meu agraïment a Jorge Rodríguez per les seues paraules. Avui dia, el plenari de l’ajuntament d’Ontinyent és pràcticament paritari (11 homes i 10 dones, de les quals, 4 som portaveus dels nostres grups polítics). Això, és mèrit del treball de totes i tots, i és un orgull pertànyer al consistori representant Compromís.

Ontinyent avui demostra el seu suport a l’esport base i als xiquets i xiquetes, homes i dones que s’hi dediquen amb tota la seua passió i il·lusió. Emocionant gala. Gràcies a l’organització, a Mariate i Alfonso per conduir l’acte, al Consell Municipal d’Esports, a tots els clubs i associacions esportives i per descomptat a totes i tots els esportistes!

Ontinyent, ciutat esportiva!

Sílvia Urenya
Portaveu de Compromís per Ontinyent

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *