Sílvia Urenya ha confirmat que la vicepresidenta Mónica Oltra assistirà divendres al sopar a benefici del CRIS

Compromís ha avançat el full de ruta de la coalició a la capital de la Vall d’Albaida per als dos anys de legislatura que es basarà en una oposició constructiva al govern socialista així com fer de pont amb les institucions on governa, Consell i Diputació

Compromís ha celebrat una roda de premsa, dimarts 30 de maig, per a informar del camí a seguir durant els dos anys que ens queden de legislatura.

En l’equador de la legislatura des de Compromís continuem al servei de les persones, sobretot de la ciutadania d’Ontinyent amb una oposició responsable i oferint-nos de pont tant amb la Conselleria com amb la Diputació. Com ha declarat la nostra portaveu, Sílvia Urenya, públicament: “volem explicar-li a la ciutadania quin és el full de ruta de compromís per als dos anys que resten de legislatura. Continuar amb les polítiques valentes també a Ontinyent amb una oposició constructiva i fent de pont amb les institucions on governem conjuntament tant al Consell com a la Diputació”.

Full de ruta

Encetarem una ronda de trobades informatives amb el teixit associatiu d’Ontinyent. En juny/juliol iniciarem una primera ronda de contactes amb les associacions, començant per les veïnals i després la resta, perquè valoren els dos anys de legislatura i ens aporten les queixes i propostes que tinguen. Urenya ha afirmat que “com a oposició a Ontinyent, podem fer força crítica i, com a govern a la Generalitat i Diputació, podem aportar respostes i ajuda. La idea és fer una primera ronda ara i una segona ronda d’ací a un any i mig, abans d’entrar en campanya.”

La segona acció que reprenem per a continuar fent de pont amb els governs amb compromís són els #DebatsAmbCompromís. La portaveu de Compromís per Ontinyent ha explicat que “reenganxem la sèrie de debats que vam iniciar en novembre del 2015. I aproximarem a la ciutadania els responsables polítics de temes importants com la transparència i la participació, la cultura, la gestió dels residus amb el sistema SDDR i la igualtat i les polítiques inclusives que està portant a terme el govern des de la Conselleria i la Diputació”.

El primer debat serà el dijous 29 de juny i parlarem sobre transparència política i participació amb el conseller de Transparència, Manuel Alcaraz. Com a concretat Urenya, “ens explicarà com fer polítiques transversalment transparents per a la ciutadania. En aquest apartat entra Ontinyent Participa i com ens pot ajudar la conselleria en aquest camí”. Altre debat important versarà al voltant de la Cultura. La nostra portaveu, ha assenyalat que “aquest debat està pendent de “rematar” depenent de si el centrem en Conselleria o en Diputació, o en ambdues, ja que tant a una com a l’altra, Cultura està en mans de Compromís. I a banda tractarem temes de Medi Ambient com és l’SDDR, com es treballa des de Compromís transversalment la igualtat i com està treballant Compromís a la Diputació de València, entre altres”.

Sílvia Urenya ha tancat la roda de premsa comunicant que “estem contents perquè ens han confirmat que al sopar benèfic del CRIS ens acompanyarà Mònica Oltra. Donant suport des de la Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives”.