Compromís per Ontinyent celebra el suport de la Universitat de València a les reivindicacions de la comunitat LGTBI

L’edifici històric del Campus d’Ontinyent és el primer edifici de la Universitat de València, en els seus cinc segles d’història, en hissar la bandera de l’Arc Iris, símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI

L’any passat, a proposta de Compromís, la Junta de Portaveus va acordar per unanimitat penjar per primera vegada la bandera de l’arc de Sant Martí en el balcó de l’Ajuntament d’Ontinyent el dia 28 de juny de 2016, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Compromís per Ontinyent celebra el suport de la Universitat de València a les reivindicacions de la comunitat LGTBI pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Ahir i per primera vegada en els seues cinc segles d’història, es va hissar oficialment a un edifici de la universitat, concretament al Campus d’Ontinyent, la bandera de l’arc de Sant Martí. Acció a la que s’han afegit hui més edificis de la institució acadèmica com La Nau de València on oneja també bandera trans, amb motiu de l’Any per la Visibilitat Trans. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València i pel Sedi: Servei d’Informació i Dinamització.

El dia 28 de juny se celebra el Dia de l’Orgull LGTB i, com tots els anys, Compromís estarà present en les diferents convocatòries que es realitzen al llarg de tot el territori.

El proper dissabte dia 24 de juny estarem en la manifestació que organitza Lambda en la ciutat de València i que eixirà a partir de les 19.30 hores sota el lema “Exigim un món lliure per a ser com som”. La manifestació arrancarà des de Porta la Mar, on anirem cap a la plaça de l’Ajuntament.

I a la nit, continuarem en la plaça de l’Ajuntament on tindrà lloc la Festa de l’Orgull LGTB, la festa per la llibertat i la igualtat en el carrer.

No obstant això, en aquest enllaç podreu trobar tota la informació de les activitats que s’han organitzat enguany.

Recordem que l’any passat a proposta de la regidora de Compromís Sílvia Urenya, la Junta de Portaveus va acordar per unanimitat penjar per primera vegada la bandera de l’arc de Sant Martí en el balcó de l’Ajuntament d’Ontinyent el dia 28 de juny de 2016, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

També, des de Compromís per Ontinyent el passat 3 de juny vam presentar una moció de suport per la defensa dels drets de les persones LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) que serà debatuda en el plenari de 30 de juny. Si en el moment de presentar-la ens pareixia necessària, després de l’atemptat a Orlando en què han sigut assassinades 50 persones, ens sembla més que indispensable. +INFO: ift.tt/1sImxnB

Arxivat en: Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *