Arran l’anunci del projecte de rehabilitació fet pel govern del PSOE, la formació valencianista proposa protegir l’emblemàtic element del patrimoni ontinyentí

Compromís per Ontinyent ha registrat a l’Ajuntament de la ciutat una proposta per peatonalitzar el Pont Vell, després que el govern del PSOE anunciara un projecte per rehabilitar-lo a través d’una subvenció de la Diputació de València, institució on socialistes i valencianistes comparteixen govern de canvi.

Sílvia Urenya, regidora i portaveu municipal de Compromís, afirmava “la necessitat de protegir el Pont Vell a través de la seua rehabilitació, una idea que compartim amb el govern municipal. Però, a més, creiem que cal donar un pas més i evitar que el trànsit de vehicles motoritzats seguisca erosionant un element tan important del nostre patrimoni històric i monumental”.

Urenya ha remarcat “la nostra ferma voluntat constructiva a favor del patrimoni històric de la nostra ciutat per tot allò que representa: orgull com a poble amb identitat pròpia, atractiu turístic de qualitat i foment d’un sector de la construcció més sostenible, orientat cap a la rehabilitació”.

Per concloure, la portaveu valencianista reiterava la voluntat de Compromís “de seguir treballant per la ciutadania, fent una oposició constructiva i alhora crítica: seguirem col·laborant en les iniciatives positives per a Ontinyent, fent propostes de millora de la nostra ciutat i també criticant allò que considerem que no es fa bé. Perquè Ontinyent és plural i l’Ontinyent del futur el construirem entre totes i tots”.