Clara Ferrando i Rafa Beneyto participen en la presentació del llibre “Una nova via per a l’empresa valenciana” a Ontinyent

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos membres de Compromís com la portaveu d’Ontinyent Sílvia Urenya

El passat 9 de novembre la Fundació Nexe va organitzar, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, la presentació del llibre “Una nova via per a l’empresa valenciana. Bases i propostes econòmiques per al futur” al Centre Cultura Caixa Ontinyent, concretament a la Sala Previsora.

En l’acte es van donar a conèixer els continguts i les diferents aportacions d’aquesta obra amb les intervencions del coordinador i editor del llibre, Elies Seguí; l’ontinyentí Rafael Beneyto, autor d’un dels capítols del llibre; Clara Ferrando, Secretària d’Hisenda de la Generalitat; Rafael Pla, president de COEVAL; i Josep Pla, membre del Consell d’Administració de Caixa Ontinyent.

Una presentació força interessant d’un llibre que fa una diagnosi de la situació econòmica i financera del País Valencià i dibuixa propostes per a un nou model financer, que tan necessari ens és, i que necessàriament ha d’anar de la mà d’una millora del finançament autonòmic. Tant una cosa com l’altra només podran eixir endavant amb el consens de tots els valencians i valencianes.

rafa-beneyto-via-valenciana

Arxivat en: Economia i Ocupació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *