El regidor d’Educació en funcions de l’Ajuntament d’Ontinyent Pepe Pla i el portaveu de la coalició Joan Gilabert donen suport a les mobilitzacions

La darrera setmana, tant el regidor d’Educació Pepe Pla com el portaveu de Compromís Joan Gilabert participaven a la concentració convocada per l’AMPA a les portes del CEIP Martínez Valls per a demanar la immediata habilitació de la unitat d’infantil.

41 són les famílies que han elegit matricular els seus fills i filles de 3 anys al CEIP Martínez Valls per al curs 2015-2016. Donat que el passat curs van suprimir una unitat, ara l’escola només tindria cabuda per a 28 alumnes. Volem assenyalar, a més, que l’escola ha rebut 17 prematrícules com a segona opció i 13 com a tercera, cosa que evidencia la demanda d’aquesta escola. No sols parlem d’escola pública i en valencià, sinó d’un projecte de centre pel qual aposten totes aquestes famílies.

El portaveu de la Coalició, Joan Gilabert, s’ha compromés aquesta mateixa setmana amb la direcció del centre a traslladar aquesta situació als responsables de la coalició nacionalista a València per tal que, en cas que l’actual consellera no acorde l’habilitació de la unitat, aquesta siga una de les primeres decisions dels nous responsables del govern valencià.

IMG-20150602-WA0000 (1)

No obstant això, Pepe Pla, regidor d’Educació, ha remés ja l’acord de la comissió d’escolarització a la Direcció General de Centres i Personal docent, demanant l’habilitació de manera immediata.