El pròxim divendres 24 d’abril, Compromís organitza una jornada de debat en què participaran diferents representants d’entitats socioeconòmiques i PIMES de la nostra comarca

La jornada s’encetarà a les 13:15h amb les intervencions de Pasqual Batalla, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció d’Economia de l’Ajuntament de Vila-real, i de Joan Gilabert, primer tinent d’alcalde i coordinador de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent. Tots dos exposaran les experiències de govern, actuacions de promoció econòmica i resultats.

A continuació, es farà un primer debat amb el president de Comerç-IN, Rafa Vaello, i el president de la Cooperativa Vinícola Onteniense Rafael Francés en què debatran mesures de promoció del comerç i producte locals.

Després de dinar intercanviar experiències, es continuarà la jornada a les 15:30 hores amb el debat Reindustrialització i diversificació Industrial moderat per l’analista financer Rafael Beneyto i que comptarà amb la participació de Rafa Pla (president de COEVAL-INNOVALL), Càndid Penalba (Indústria Tèxtil), Sergio Pomar (Energia), Pepe Bernabeu (Indústria Agroalimentària) i Empar Fayos (Empresària).

A la jornada participarà, a mes dels regidors de Vila-real i Ontinyent, Enric Morera, diputat i síndic de Compromís a les Corts Valencianes.

La jornada se celebrarà a la Sala Gomis (Multiusos) i està oberta a la participació de la ciutadania en general.

Amb aquesta jornada de debat volem posar en comú les diferents actuacions que hem desenvolupat durant la darrera legislatura,  però també recollir idees i propostes per al nostre programa electoral.

COMPROMÍS amb l'ECONOMIA