Cada setmana donarem a conèixer les nostres propostes mitjançant unes postals expressament dissenyades per a l’ocasió

Després de la presentació de la candidatura, continuem explicant el nostre compromís per la ciutat, un projecte propi, amb idees noves per a una societat que canvia. La campanya que presentem recull els compromisos amb la ciutat d’Ontinyent, la nostra aposta per la ciutat que volem.

Volem que ONTINYENT siga una CIUTAT OBERTA, ESPORTIVA, que respecte la TRADICIÓ del que som, que aposte per la IGUALTAT,  que aposte per les NOVES TECNOLOGIES, volem una CIUTAT amb SENY que fomente activitat econòmica i ocupació, volem una ciutat EDUCADORA, que respecte la NATURA. I per aconseguir la CIUTAT QUE VOLEM, tenim equip, capacitat d’aplegar a acords amb altres forces polítiques, experiència de gestió i molta passió per Ontinyent.

Aquesta és la nostra proposta per als propers quatre anys, perquè creem que és la millor proposta per millorar la qualitat de vida de totes les persones que vivim a Ontinyent.

A mode de col·leccionable, durant 9 setmanes (fins la mateixa setmana del 24 maig, dia de les eleccions) llançarem un seguit de postals on per la cara de davant, cada postal comptarà amb les lletres d’Ontinyent, cadascuna d’elles lligades a un dels compromisos, que seran explicats per la cara de darrere. Així, la primera postal tindrà a la cara de davant l’O, lligada al compromís de Ciutat Oberta (creació del portal de la transparència i síndic del ciutadà). I així, successivament fins arribar a l’última T, Ciutat Transversal, que lligarà tots els compromisos amb la imatge de l’equip. S’ha dissenyat una tipografia exclusiva per a l’ocasió, tota una obra d’art per a dissenyar aquesta ciutat que des de Compromís volem fer possible. La campanya és una metàfora, ja que quan es tinguen les 9 postals, haurem dissenyat l’Ontinyent que volem: una ciutat Oberta, Nucli esportiu, que aposta per la cultura des de la Tradició però aportant l’actualitat, una ciutat que lluita per la Igualtat, que està al dia de les Noves tecnologies, una ciutat amb senY, Educadora, que respecta la Natura. Finalment, una ciutat Transversal.

A més a més, hem fet una versió de les postals de la col·lecció més exclusiva (amb paper de més qualitat i només impreses per la cara de davant) per a la traure-les a la venda. És una edició limitada a 300 exemplars i les vendrem a 10 euros.