#OntinyentParticipa, la iniciativa del Govern d’Ontinyent que permetrà als ciutadans triar la destinació de 375.000 euros de la partida d’inversions municipals per a 2015, ha rebut ja 80 propostes, quan falten cinc dies per acabar la fase de recepció d’aportacions. El Govern d’Ontinyent ha recordat que en la primera edició d’aquesta iniciativa, en 2014, es va arribar al centenar de propostes, “i tot apunta que es pot igualar o fins i tot superar aquesta xifra”.

Les propostes poden ser presentades encara fins al 2 de febrer per correu electrò[email protected] o al Registre General de l’Ajuntament, havent de ser sempre per un pressupost estimat no superior als 187.500 euros (el 50% del pressupost global del programa) per tal que una única proposta no acapare les inversions. Una volta tancada la fase propositiva, el dimarts 3 de febrer s’obrirà un període d’informació tècnica en què es valorarà tècnicament cada projecte, un període que es perllongarà fins al 16 de febrer. Aquestes valoracions es faran públiques perquè entre el 17 i el 27 de febrer els consells analitzen les propostes, que posteriorment seran remeses al Consell de Ciutat, el qual dedidirà, el 2 de març, quins són els 10 projectes que seran objecte de votació.

Del 3 al 7 de març els proposants dels projectes finalistes podran defensar-los públicament comptant amb assessorament tècnic; i finalment, del 9 al 13 de març es podrà votar tan telemàticament com en diferents espais municipals. El Govern d’Ontinyent ha animat a tots aquells que tinguen alguna proposta d’interés i que tinga cabuda en aquest procés a presentar-la. Es pot ampliar la informació en el web www.ontinyentparticipa.com.