joano_samarreta_prouAl ple d’Ontinyent contra la supressió d’unitats escolars

Ahir els nostres regidors de Compromís per Ontinyent Fran Quesada, Pepe Pla i el portaveu Joan Gilabert, es posaven la samarreta al ple d’Ontinyent per una educació pública i en valencià i en contra de les supressions de les unitats escolars a Ontinyent, la comarca i la resta del País Valencià.

Des de Compromís tenim clar com la Plataforma PROU i la resta de gent que està lluitant en defensa de l’escola pública que l’objectiu del desgovern del PP és ignorar absolutament les queixes de la comunitat educativa, que ha decidit gairebé en bloc presentar recursos de reposició contra aquest desgavell contra l’educació pública.

Abusen de la seua majoria absoluta per a negar el diàleg, per a actuar de manera absolutament dictatorial i totalment contrària al bé de la comunitat educativa. Totalment contrària al bé de la societat en conjunt. Tot un objectiu ben organitzat i estructurat que culmina en la destrucció del sistema educatiu públic i en valencià.

Segons el regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, “aquest procediment és un atac frontal al diàleg, a un període de presentació de recursos per la supressió d’unitats escolars i augment de la ràtio, perquè obliga a centrar-se en les matriculacions i obvia les reclamacions que estan presentant-se […] elimina les jornades de portes obertes que molts instituts i col·legis havien posat en marxa […] es crearan dos mesos d’incertesa perquè les llistes provisionals no eixiran fins el mes de juny”.compromis samarretes per educacio

Aquesta manera de procedir, en paraules del regidor, “tan sols demostra que la política del PP al front de la Conselleria no deixa cabuda al diàleg, no creuen en l’Educació Pública i aquesta nova mesura obeeix a una campanya orquestrada”.

Així és com actúa la “nostra” Conselleria d’Educació. Obviant les al·legacions, impedint els recursos i dificultant la feina de tota la comunitat educativa.