Compromís disposa de sis meses electorals a la Vall d’Albaida #PrimàriesCompromís

A Ontinyent es votarà des de les 16:00 per coincidir amb la manifestació en defensa del pla de minimització de la Vall d’Albaida

El portaveu de Compromís a la Vall d’Albaida, Joan Gilabert, ha explicat que des del dilluns, els afiliats i simpatitzants i persones inscrites en el procés,  majors de 16 anys, han estat votant per Internet l’ordre de la candidatura electoral de Compromís per a les eleccions europees. Tant per al cap com per la resta de la llista. Així, els 450 persones inscrites a la Vall d’Albaida, van rebre l’habilitació per correu electrònic per poder des dels dies 17 al 19 votar i ordenar tota la candidatura per internet.

Fins a hui dia 20, i des del 14, es s’ha pogut votar també per correu postal, i demà, divendres dia 21, de 18 a 21 hores, totes aquelles persones que vulguen votar de manera presencial, ho podran fer en les sis meses electorals que la coalició ha habilitat a Albaida, Beniatjar, Bocairent, l’Olleria, Ontinyent i Quatretonda, tenint en compte que Ontinyent obrirà a les 16:00.

Gilabert ha remarcat la gran expectació i l’interès que està suscitant aquest procés innovador de primàries obertes en una coalició ja que és molta la gent que s’ha interessat en poder participar en aquest procés de primàries, i això és el símptoma de que el resultat electoral sol pot ser molt positiu.

Per la seua banda, Vicent Xavier Vila, secretari d’organització i candidat com a membre de la llista, animava als militants, simpatitzants i resta de ciutadania apuntada al cens a votar a les primàries, “anime a la tota la gent a que baixe a la seu del seu poble el proper divendres per tal de participar en un procés innovador, radicalment democràtic que només Compromís ha estat capaç de portar endavant, ja que tant el PP, com Psoe i tampoc EU no han fet primàries per les eleccions europees”.

El resultat final del candidat o candidata així com l’ordre de la llista es sabrà el mateix divendres 21 a partir de les 21:00 en tancar totes les meses del País Valencià.

El dia 29 de març, en Consell General, es ratificarà la candidatura electoral, lo coalició ampla amb altres formacions progressistes i ecologistes de la resta de l’estat, i el programa electoral.

Arxivat en: Comarcal, General, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *