Estimada companya, estimat company:

El col·lectiu d’Ontinyent hem estat condemnats a pagar a Fabra quasi 15.000 euros per la sentència de la loteria de reis del 2011 en què es feia servir la imatge del conegut Carlos Fabra amb la llegenda “la loteria que sempre toca”. La quantitat suma la condemna, la publicació obligada als diaris, les taxes i els advocats nostres i de Fabra.

L’objectiu sempre ha estat només la crítica política d’una persona pública per aconseguir guanyar uns pocs diners per a la campanya electoral del 2011 d’una forma divertida.

Tant Josep Francés, portaveu de Compromís per Ontinyent, com Joan Gilabert, portaveu comarcal de Compromís a la Vall d’Albaida i Enric Morera, síndic-portaveu de Compromís a les Corts valencianes, han aclarit que “des de Compromís acatem però no compartim la sentència”.

No ens queda cap altra opció que actar la sentència i fer front a les despeses com sempre fem: aportacions de militants, simpatitzants, una campanya d’ajuda i una campanya contra la corrupció, etc.

És per això que ara t’enviem aquest correu per demanar-te que ens ajudes a fer front al pagament que ens queda pendent per a setembre amb una aportació voluntària. Sabem que hui en dia és un esforç important, però et demanem que ens ajudes, ja que sense tu no podrem fer-ho. Si pel motiu que siga et va malament la donació o vols ajudar d’altra forma, contesta al correu (o envia’ns un altre a [email protected]) i fes-ho saber per tenir-ho en compte.

A setembre, tal com va anunciar Enric Morera en roda de premsa a Ontinyent, es mobilitzarà tota la coalició a nivell del País Valencià, solidaritzant-se amb el col·lectiu d’Ontinyent per poder córrer amb la despesa restant que suposa aquesta sentència fent un acte i una actuació de Xavi Castillo, que tindrà lloc el dia 27 de setembre, per poder front al darrer pagament pendent.

Les aportacions les podeu fer al compte de Compromís per Ontinyent a Caixa Popular: 3159-0059-53-2308901327. És important que en el concepte poseu el vostre nom i cognoms i DNI.