La última ocurrència del PP d’Ontinyent ha sigut demanar que es pagara la paga extra que el seu propi partit a l’Estat havia llevat i ara el mateix PP impugna des de la delegació de Govern

Ara, el govern espanyol impugna l’acord plenari de l’Ajuntament d’Ontinyent de pagar l’extra de Nadal de 2012.

El motiu de l’abstenció de Compromís en aquesta moció del PP, va ser precisament perquè sospitavem que podia passar el que ha passat i voliem tindreu tot clar, ja que no es fiem de la política d’aparador del PP i del senyor Tortosa.

Compromís sempre ha volgut que es pague la paga extra, de fet tenia una moció en eixe sentit que no va portar al ple per prudència, ara el temps ens dona la raó.

La nòmina de juny dels funcionaris i personal laboral de l’Ajuntament d’Ontinyent incloïa la part devengada de la paga extraordinària de Nadal fins al 15 de juliol de 2012, i que havia quedat impagada pel Reial Decret 20/2012 de mesures per l’estabilitat pressupostària. Quan encara no fa un mes que s’ha liquidat, la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de Leon, ha impugnat l’acord del ple municipal del 21 de març passat que aprovava aquest pagament de la part proporcional de la paga extraordinària.

La moció aprovada pel ple municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent l’havia presentada el PP, i va rebre el suport de PSOE i d’EUPV. Compromís s’hi va abstenir.

Compromís ha criticat ja l’actitud de la delegada del govern espanyol i la del PP, al que acusa de ‘dur al ple el seu rentat d’imatge per a mostrar una cara més amable’ mentre la delegació del govern espanyol impugna l’acord plenari, i es pregunta si encara caldrà que funcionaris i personal laboral ‘hagen de tornar la part proporcional de la paga extraordinària’.