La cursa intentarà tornar a batre el record de participants aconseguit en l’edició de l’any passat amb 1.000 corredors

Pepe Pla convida a la ciutadania a participar i acomiadar l’any “de forma divertida i saludable”

Ontinyent tancarà aquest diumenge el seu calendari d’activitats esportives d’enguany amb la celebració de la que serà la seua XX Cursa Sant Silvestre Ciutat d’Ontinyent. Es tracta d’un esdeveniment esportiu organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb el Club Atletisme Ontinyent Soliclima, el Club Triatló Ontinyent i el Club Atletisme Salta Rius, que tindrà lloc diumenge 30 de desembre a partir de les 20:00 hores, al recorregut habitual de 5 quilòmetres d’esta prova, amb eixida des de la Plaça Major.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, recordava que “no és una cursa competitiva, sinó un moment per a gaudir de la ciutat i els seus carrers, disfressats o no, acomiadant l’any de forma divertida i saludable”. Les inscripcions, totalment gratuïtes, es podran fer el mateix diumenge a la Plaça Major des de les 19:00 hores, una hora abans de la prova, a la qual hi haurà obsequis per als participants en arribar a la meta, així com premis per aquells que porten les disfresses més originals.

Segons explica Pla, posteriorment a la prova tindrà lloc el tradicional sopar de germanor al Centre Comercial El Teler, al qual es sortejaran nombrosos regals per part de les empreses patrocinadores, un sopar que serà “de baix braç” per als corredors, assumint l’Ajuntament d’Ontinyent la beguda i la “picà”. Pepe Pla tenia paraules d’agraïment per a estes empreses, com també per als voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, que juntament amb la Policia Local realitzaran diverses tasques que fan possible la realització de la prova.

El Regidor d’Esports recordava que l’any passat la prova va polvoritzar totes les expectatives de participació, superant les 1.000 persones, una xifra que es tractarà d’igualar o fins i tot superar enguany: “creguem que a la comarca no hi ha una Sant Silvestre tan important com aquesta, i volem seguir treballant perquè siga també un referent també a les comarques veïnes”. L’edil animava a la ciutadania “a gaudir de l’ambient especialment lúdic d’una cursa a la qual pot participar tota la família. Animem a participar a tot aquell que puga, i al qui no, si és possible, que vinga a animar i gaudir de tot el que envolta a esta cursa tan especial”, concloïa Pepe Pla.