El Govern d’Ontinyent presenta el pressupost municipal abans de final d’any per primera volta des de 2001.

La proposta serà presentada públicament a la ciutadania demà dijous a les 19:30 al MAOVA.

Els presentarà el primer tinent alcalde de COMPROMIS, regidor d’hisenda, Josep Francés.

Per primera volta des de 2001, Ontinyent presentarà la seua proposta definitiva de pressupost municipal abans de final d’any. La situació de crisi econòmica generalitzada que estem vivint no ha estat impediment per a que el Govern d’Ontinyent haja aconseguit tancar esta proposta de pressupost, que serà presentada demà a la ciutadania en un acte públic. D’aquesta manera es dona compliment al compromís encetat en 2011, de tindre la proposta de pressupostos tancada i consensuada amb els grups que donen suport al govern municipal abans de finalitzar l’any.

Cal recordar en aquest sentit que l’any passat les “línies mestres” del pressupost es presentaven a finals de desembre i la proposta definitiva el 20 de gener, una data que enguany s’avança en un mes sencer. Des del Govern d’Ontinyent s’ha incidit en què “estem en una situació extraordinària que requereix mesures extraordinàries, i per això s’han fet els màxims esforços per tenir els pressupostos tancats el més prompte possible”, destaquen.

En aquest acte, que tindrà lloc al MAOVA a les 19:30 hores, al qual intervindran l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Regidor d’Hisenda, primer tinent d’Alcalde i portaveu de COMPROMÍS, Josep Francés; i la regidora de Territori, segona tinent d’Alcalde i portaveu del PSPV-PSOE, Rebeca Torró. A l’acte públic s’ha convocat els membres dels diferents consells de participació, i estarà obert a la ciutadania en general. Quant al procés que s’obri ara, es manté la proposta de treball de l’any anterior: es dona pas a un termini per a que els diferents consells, organitzacions i veïns en general puguen fer propostes al pressupost, que està previst que quede definitivament aprovat a la primera quinzena de gener.