La programació per a festes organitzada pel Govern d’Ontinyent permet dur artistes de renom i alhora donar protagonisme als grups locals.

L’actuació de l’orquestra Montercarlo va tancar ahir diumenge la intensa programació musical organitzada pel Govern d’Ontinyent de cara a les festes de Moros i Cristians de la ciutat. Una programació molt diversa que ha apostat per gent de fora amb nom com “El Pescao”, però al mateix temps donant protagonisme als grups locals com ara “Helsinki”, “Adeshora”, “Tashkenti” o “La Trocamba Matanusca”, que han tingut la seua parcel·la de protagonisme en estes festes a les quals els joves han pogut gaudir també del Meruts Festival. 

No sols això, sinó que s’ha comptat amb una festa remember; la revista “Noches de Bohemia” per a la gent gran; el folk de Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil; Disc-jockeys i orquestres que han comptat amb una gran acollida, com la “Matrix”, i, aquest cap de setmana, Les orquestres “Limbotheque” i “Tekila” dissabte a la nit, i “Montecarlo” en la nit de diumenge. 

Estes orquestes feien vibrar aquest cap de setmana als Jardins de la Glorieta a milers d’espectadors ontinyentins i visitants que apuraven les últimes nits de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent d’enguany. Gent de totes les edats acudia a esta doble cita organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, esperant amb gran expectació unes actuacions que van respondre a les expectatives, fent ballar en tots dos casos a uns assistents als quals no va passar factura l’extensa setmana d’activitats viscuda a la ciutat, i que van gaudir durant hores d’un intents espectacle musical de llum, imatge i so.