Gent de totes les edats gaudeix de les actuacions de Mal Abuso, Tashkenti i La Trocamba Matanusca.

La Glorieta d’Ontinyent va ser escenari el passat dilluns d’un concert de grups locals organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, al qual es va comptar amb les actuacions de Mal Abuso, Tashkenti i La Trocamba Matanusca.

 

Els tres grups ontinyentins van omplir la Glorieta, amb centenars de persones de totes les edats, que van acudir per escoltar la música més fresca. Uns concerts de festes que estan sent un èxit oferint una programació musical d’allò més variada.

 

Mal Abuso començava la nit amb rock 100% ontinyentí presentant nous temes de “Reinicio Vol.I” i acomiadant al que ha sigut un dels components originaris del grup, el baixista Roberto Revert “Eto”. Tashkenti continuava els concerts fent que tots els assistents cantaren i botaren al ritme de la fusió de sons pròpia del gènere de mestissatge. Per últim, La Trocamba Matanusca acomiadava el concert de dilluns sense perdre l’energia, finalitzant la primera nit de la setmana de festes amb música instrumental amb influències de bandes de l’est d’Europa.