Els més de 20 clubs esportius estan molt satisfets de l’acceptació de públic i participació

Més de 10.000 persones assistiren a les 24 hores celebrades el cap de setmana més esportiu d’Ontinyent. Aquest any, com a novetat, la celebració ha comptat amb més de vint modalitats esportives, xifra mai aconseguida, i nombroses exhibicions que van permetre la participació d’un públic de totes les edats i de diferents localitats com Villena, Gandia, Muro d’Alcoi, Canals o Xàtiva.

Per primera vegada, a les 24 hores esportives s’estrenaren activitats com la marxa nocturna amb un recorregut fins al terme municipal de Bocairent, futbol sala femení, escacs, espeologia i aquatló, modalitat que combina la natació i l’atletisme i que va rebre la participació de més de 50 xiquets i xiquetes. També, aquest cap de setmana, el recinte del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent va viure diverses exhibicions dels esports aeròbics com el “Kangoo Jumps”, Gimàstica Rítmica, la Marató d’Aeròbic i la I Exhibició de Balls de Ragga i Hip-Hop a càrrec de Soraya Semper. Aquestes activitats van permitir donar nous usos i aprofitar, d’una millor manera, espais com el trinquet i el rocòdrom a més de recuperar l’atletisme en pista i rependre el pàdel per segon any consecutiu.

Per altra banda, cal destacar l’amplitud del desplegament dels integrants de la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i Brigada d’Obres que van garantir una major cabuda i seguretat a tots els vehicles del públic i dels participants. El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla concloïa que,Ha sigut molta la gent que ha participat aquest any, i encara que han hagut algunes lesions, son el risc que comporta practicar esports” a més “estem molt satisfets de la gran participació i ja estem pensant en propostes per a l’any vinent”.