Medi Ambient, parc i jardins reposa 41 arbres del casc urbà d’Ontinyent

Nous exemplars d’11 espècies es reparteixen per 19 localitzacions de la ciutat 

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint durant els mesos de març i abril a la reposició de més de 40 elements de l’arbrat viari en diversos llocs de la població.  Tal com explica els regidors de les àrees, Fran Quesada i Manuel Cuesta, “en procedir a la revisió que habitualment es fa de l’arbrat al casc urbà, hem vist que per diferents motius accidents, morts naturals, eliminació per perill, etc-, s’han produït algunes baixes a l’arbrat viari i parcs al llarg de l’any, que anem a reposar ara”, assenyalaven els regidors. 

En total, estan reposant-se 41 exemplars repartits en 19 emplaçaments del casc urbà, per carrers com José Iranzo, Pelai Pérez Correa, Cassià Fita, el Parc de les Boles, les Avingudes d’Albaida i del Tèxtil o el Pàrking d’Antoni Conca, entre altres. Els exemplars pertanyen a 11 espècies distintes, tals com tarongers, plataners, moreres, lledoners o una acàcia de flor roja. 

Al mes de març es van reposar un total de 23 arbres, i els 18 restants s’estan plantant estos dies, mantenint d’aquesta manera tots els espais destinats a arbres complint amb la seua funció. “En principi, les baixes que es produisquen a partir d’ara la idea es reposar-los a la campanya de l’any que ve, ja que una vegada ens apropem a l’estiu es presenten problemes per a la implantació”, explica el regidor, qui afegeix també que la majoria dels exemplars s’han aconseguit acollint-se a les subvencions anuals que atorga la Diputació de València dins del seu pla d’Ajardinament  2010-2012. 

Els edils destacquen que “cada element de l’arbrat viari és important per a mantenir la imatge de la ciutat el més agradable possible tant per als propis veïns com per als turistes que acudisquen a visitar-nos”, afegint també que des de la regidoria de Parcs i Jardins “estem a disposició dels veïns i veïnes i seguirem treballant per no descuidar eixos xicotets detalls i actuacions puntuals que també  són necessàris per millorar la qualitat de vida a la nostra ciutat”, concloïen.

Arxivat en: General, Medi Ambient i Territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *