El regidor Pepe Pla destaca que estes iniciatives “fomenten la salut dels ciutadans i alhora l’activitat econòmica al poble”

Un nou acord de l’Ajuntament d’Ontinyent amb una empresa privada permetrà als usuaris del poliesportiu nous avantatges relacionades amb l’abonament per fer ús del poliesportiu municipal en 2012. En aquest cas, l’establiment “Kilómetro 42”, dedicat a la venda de productes relacionats amb el running i l’atletisme en general, assumirà el 100% del cost de l’abonament anual del poliesportiu de tots aquells clients que realitzen una compra mínima de al voltant de 120 euros en aquest comerç. “Que en temps de crisi com els que vivim una empresa ontinyentina aposte per fomentar l’esport a Ontinyent és molt significatiu”, destacava el regidor d’Esports, Pepe Pla,

Des de “Kilómetro 42”, el seu gerent, Ximo Mollà, explicava que en assumir el cost dels 20 euros anuals que es demana per fer ús de les instal·lacions del poliesportiu (cal recordar que l’accés en sí es gratuït) , “el que volem es apostar perquè la gent faça esport en general i running en particular”. Per això tota aquella persona que faça una compra per l’import establert i que ja tinga el carnet del poliesportiu, podrà cedir-li el benifici de la compra a un familiar o persona pròxima, a la que en aquest cas fariem el carnet, segons assenyalava.

Una volta es faça la compra, l’empresa recollirà les dades de cada client, les farà arribar a la regidoria, pagarà l’import de l’abonament, i replegarà el carnet per fer-lo arribar al beneficiari. “La idea es fomentar l’esport, i quanta més gent d’una família o grup d’amics participe i faça ús del poliesportiu, molt millor. El regidor ha fet una molt bona acollida a la idea i ara esperem que a la ciutadania també li agrade”, manifestava Mollà.

El gerent de “Kilómetro 42” avançava que la seua empresa ja li ha presentat a la regidoria d’esports altres futures iniciatives, com serà un campus d’iniciació a l’atletisme per a menors que es farà coincidint amb les dates de Setmana Santa i Pasqua, “dos dies als quals, coincidint amb els campionats de futbol que anualment realitza la Fundació Esport Base Ontinyent, tractarem de crear al poliesportiu un ambient d’esport i festa per a tots”, apuntava.

En paraules de Pepe Pla, l’objectiu és orientar a la gent a que l’esport forme part de la seua vida, “ja que indubtablement ajuda a tenir un equilibri físic i psicològic que redunda positivament al seu entorn. Si a més a més incentivem l’activitat econòmica al poble, des de la regidoria no podem fer altra cosa que recolzar estes iniciatives, perquè suposen un benefici per a totes les parts”, destacava.